NajRecept.sk Cestoviny Cestoviny Carbonara
Cestoviny Carbonara
Recept Cestoviny Carbonara
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Katka

Katka    ·   11.6.2013

Cestoviny Carbonara

Suroviny
250 g
cetoviny
80 g
slanina
120 ml
šľahačková smotana
2 ks
vajce
(strúhaný) 3 PL
parmezán
olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
1.Cestoviny uvaríme Al Dente klasickým spôsobom - vo vriacej osolenej vode s kvapkou oleja a scedíme. 2.Slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme na panvici. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame a krátko spolu opražíme. 3.Smotanu zmiešame s vyšľahanými vajíčkami, soľou a nastrúhaným parmezánom. Prilejeme k cestovinám a dôkladne premiešame. Miešame pokiaľ nám začne zmes hrudkavieť. 4.Dochutíme čiernym korením a soľou. Na tanieri posypeme trochou parmezánu a ozdobíme čerstvými bylinkami.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár