NajRecept.sk Mäso Jemné zapekané kuracie prsia
Jemné zapekané kuracie prsia
Recept Jemné zapekané kuracie prsia
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Katka

Katka    ·   20.5.2013

Jemné zapekané kuracie prsia

Suroviny
1 kg
kuracie prsia
2 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie

Omáčka:

250 ml
tatarská omáčka
250 ml
biely jogurt
150 g
nastrúhaný tvrdý syr
vegeta
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
1. Kuracie prsia opláchneme pod vlažnou vodou, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme, okoreníme a uložíme do vymastenej zapekacej misy. 2. Cibuľu očistíme, nakrájame najemno a uložíme mäso. Podlejeme vlažnou vodou, prikryjeme alobalom a vložíme do rúry na 15 minút podusiť pri teplote 170 °C. 3. V mise spolu zmiešame všetky suroviny na omáčku a prilejeme k mäsu. Ak by bol nálev príliš hustý, môžeme pridať trochu mlieka. Necháme zapiecť 20 minúť pri teplote 170 °C. Dobrú chuť!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Objavte nové recepty