Pečeň umyjeme pod tečúcou vlažnou vodou a namočíme na pár hodín do mlieka.
Odstránime blany a žilky a zomelieme (2 - 3 krát) v mlynčeku na mäso spolu s masťou.
Pridáme žĺtky, očistenú a najemno nasekanú cibuľu, čierne mleté korenie a šľahačku. Vymiešame do peny.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a zapracujeme do peny.
Formu v ktorej budeme paštétu piecť dobre vymastíme tukom a vyložíme mastným papierom. Rozotrieme rovnomerne paštétu.
Prikryjeme mastným papierom.
Do rúry vložíme pekáč s horúcou vodou, do neho vložíme pekáč s paštétou a pečieme 90 minút.
Upečené necháme vychladnúť a odležať 1/2 dňa.
Vyklopíme hotovú paštétu a podávame.
Paštétu môžeme zakonzervovať do fľašiek alebo vhodných nádob.