4 vajcia rozklepeme a oddelíme žĺtky od bielkov a vyšľaháme ich spolu s cukrom do jemnej peny. Počas šľahania pridávame postupne uvarenú kávu.
Mleté orechy, múku a kypriaci prášok pridáme do vyšľahanej zmesi. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh a jemne ho vmiešame.
Na plech položíme papier na pečenie, aby sa nám cesto neprichytilo. Vylejeme pripravenú zmes a pečieme 25 minút na teplote 180 °C. Upečené cesto necháme vychladnúť.
Mlieko spolu s vanilkovým cukrom dáme variť v hrnci. Počas varenia pridáme Zlatý klas, ktorý sme predtým rozmiešali v troche mlieka. Uvarenú zmes necháme vychladnúť.
Práškový cukor, maslo a žĺtko zmiešame v miske spolu s vychladnutou zmesou a pridáme 3 PL rumu.
Zmes poriadne premiešame, natrieme na cesto a dáme do chladu stuhnúť.
Po stuhnutí posypeme nastrúhanú čokoládu na varenie.
... a tomuto hovoris "nanukove rezy? nanukove rezy vyzeraju celkom, ale celkom inac .... uz ta plnka nevyzera pekne.... pravee nanukove rezy sa krajaju okrem ineho len s nozom namocenym pred tym do horucej vody.... kvöli tej peknej cokoladovej glazure, aby sa neposkodila. samozrejme ze to tvoje möze byt tiez chutne.... ale nie su to takzvane tie pravee "nanukove rezy".mam jeden asi 60 rokov stary rodinny recept, podla ktoreho ich robim este dnes. ked chces, mözem ti napisat möj recept. s pozdravom Andreas (ziadne dlzne a mäkcene)
... a tomuto hovoris "nanukove rezy? nanukove rezy vyzeraju celkom, ale celkom inac .... uz ta plnka nevyzera pekne.... pravee nanukove rezy sa krajaju okrem ineho len s nozom namocenym pred tym do horucej vody.... kvöli tej peknej cokoladovej glazure, aby sa neposkodila. samozrejme ze to tvoje möze byt tiez chutne.... ale nie su to takzvane tie pravee "nanukove rezy".mam jeden asi 60 rokov stary rodinny recept, podla ktoreho ich robim este dnes. ked chces, mözem ti napisat möj recept. s pozdravom Andreas (ziadne dlzne a mäkcene)