NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Námornícke mäso
Námornícke mäso
Recept Námornícke mäso
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: najrecept

najrecept    ·   18.2.2013

Námornícke mäso

Suroviny
400 g
bravčové mäso
soľ
olej
cibuľa
mleté čierne korenie
20 g
hladká múka
2 PL
paradajkový pretlak
1 dcl
červené víno
3 dcl
hovädzí vývar
Postup receptu
Vytlačiť
1. Mäso opláchneme pod tečúcou vodou a nakrájame malé kúsky. Dáme opiecť na rozpálený olej. 2. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, pridáme k mäsu a orestujeme. 3. K mäsu pridáme paradajkový pretlak, vývar, víno a necháme spolu podusiť. 4. Keď je mäso mäkké pridáme trochu múky na zahustenie. Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár