1. Predhrejte rúru na 200 °C. Vo veľkej mise zmiešajte spolu dve vajcia, olej a med. Primiešajte kurací vývar.
2. V miske s ručným mixérom postupne primiešame celozrnnú múku, polohrubú a kukuričnú múku. S mixérom na strednej úrovni pomaly primiešavame do zmesi kurací vývar. Nakoniec pridáme arašidové maslo. Miešame spolu približne 1 minútu, kým nám vznikne celistvé cesto.
3. Cesto rozdelíme na polovicu. Každý diel vyvaľkáme na hrúbku približne 2 cm a necháme oddýchnuť 10 minút. Z cesta vykrajujeme požadované tvary sušienok a pokladáme na papierom na pečenie vyložený plech.
4. Metličkou vyšľaháme zvyšné dve vajcia a potrieme nimi vykrojené sušienky. Necháme 10 minút vsiaknuť a opäť potrieme vajíčkom. Druhé potretie sušienok im dá hnedkastý nádych. Pečieme do zlatista približne 15 minút, podľa veľkosti sušienok.